شیرالات کنترلی مستقل از فشار زیمنس (PICV)

لزوم استفاده از شیرالات کنترلی مستقل از فشار چیست؟
شیرآلات کنترلی زیمنس
کاتالوگ شیرالات زیمنس
دانلود کاتالوگ شیرالات زیمنس
کاتالوگ شیرالات مستقل از فشار 2 اینچ به بالا
دانلود کاتالوگ شیرالات PICV-SIEMENS-3
آب همیشه در مسیر کم‌ترین مقاومت جریان دارد. اما شبکه لوله سیستم HVAC در ساختمان‌ها بسیار منشعب است و شامل لوله‌هایی با سایزهای مختلف است. این بدان معنی است که آب و در نتیجه گرما و یا سرما به طور غیر یکنواخت توزیع می‌شوند و برخی مصرف کنندگان انرژی بیشتری نسبت به دیگران دریافت می‌کنند. مصرف کنندگان دورتر از پمپ های گردشی میزان دریافت انرژی بسیار کمی دارند و تجهیزاتی که به پمپ نزدیک هستند انرژی بیشتری دریافت می‌کنند. به محض اینکه یکی از ساکنان سیستم تهویه خود را روشن کند، منطقه دیگری از ساختمان به ناچار انرژی کمتری دریافت خواهد کرد. این امر منجر به دمای اتاق ناپایدار می‌شود و آسایش ساکنان مختل می‌شود. انرژی هدر می‌رود و هزینه‌های غیر ضروری با گرمایش / سرمایش اضافی و غیر ضروری به مجموعه تحمیل می‌شوند.
برای ایجاد یک سیستم کنترلی استاندارد، ابتدا باید نرخ جریان طراحی و تلفات فشار را در کل شبکه محاسبه کرد. سپس نوع شیر، اندازه و ضریب جریان مناسب را تعیین نمود. برای این کار می‌توانید از یک ماشین‌حساب، صفحه گسترده، یا خط‌کش اسلاید از سایت زیمنس استفاده کنید و یا می توانید از نرم افزار هوشمند زیمنس بهره بجویید. در مرحله بعد باید اطمینان حاصل کرد که شیر مورد نظر دارای کنترل کافی برای این کار است. بعد از آن، باید یک شیر بالانس دستی برای این سیستم محاسبه و انتخاب کنید. شما این فرآیند را برای تمام کویل‌ها تکرار کرده و کل سیستم را با تنظیم دستی موقعیت متعادل می کنید. حال تمام سیستم شما متعادل گردیده است. البته این تعادل در زمان پیک مصرف می باشد، که به این معنی است که به محض این که شبکه توزیع شما در بخشی دچار تغییرات گردد، سیستم دیگر متعادل نیست و به طور ناکارآمد اجرا می‌شود. این امر منجر به هزینه‌های بالا و مصرف انرژی می‌شود که البته می توان از آن جلوگیری کرد. دمای آسایش اتاق نیز به این دلیل مختل می‌شود که نوسانات فشار بر دمای اتاق تاثیر می‌گذارد.
استفاده از شیرالات هوشمند زیمنس مانند PICV یا شیر های هوشمند در سیستم HVAC این امکان را به شما می دهد تا بدون نیاز به محاسبات افت فشار پیچیده، تعادل را برای شما در سیستم به انجام رساند. جریان و دبی مشخص می‌کند که چه شیری و با چه سایزی باید استفاده شود. همچینین نرم افزار های محاسبه گر زیمنس جریان و نیز افت فشار و ... را محاسبه نموده و شما را به بهترین ترکیب شیر - محرک هدایت می‌کند. جهت دریافت لینک مربوطه می توانید با شرکت محیط آسایش (نماینده شرکت زیمنس) تماس حاصل فرمائید. با نصب شیرالات مستقل از فشار PICV ، دیگر نیازی به نصب شیرالات بالانسینگ دستی نمی باشد. ( عملکرد این شیرها مانند حالت استفاده ترکیبی از شیرآلات دو راهه به اضافه شیرالات بالانسنیگ دستی است). به لطف تنظیمات از پیش انجام شده بر روی شیرالات کنترلی زیمنس تعادل بصورت خودکار در سیستم بوجود می آید. لذا پس از نصب شیرالات مستقل از فشار هیچ گونه نیازی به تنظیم دبی جریان با تست های مختلف نمی باشد. شیرالات کنترلی مستقل از فشار زیمنس باعث کاهش 30 درصدی مصرف انرژی می شود. این درحالی است که این صرفه جویی انرژی هیچ گونه خللی در شرایط آسایش ساکنین ایجاد نمی نماید. آزمایشات شرکت زیمنس در پروژه های بزرگ نشان داده است که این عدد را می توان تا میزان 37 درصد نیز افزایش داد.
شیرالات کنترلی PICV (PRESSURE INDIPENDENT CONTORL VALVE)

لزوم استفاده از شیرالات کنترلی مستقل از فشار چیست؟ این سیستم کنترلی به لحاظ نصب و راه اندازی نسبت به شیرالات کنترلی سه راهه ساده تر است. در عین حال باعث کاهش بیشتر مصرف انرژی نسبت به دیگر شیرالات می شود و این امر موجب افزایش رضایتمندی ساکنین ساختمان و بالا بردن ضریب رضایت آسایش دمایی را در پی خواهد داشت.

یک شیر کنترل کننده فشار که دبی عبوری از آن به فشار قبل از سیستم وابسته نبوده و نوسانات فشار را محافظت نموده و دبی یکسانی را همواره از خود عبور می دهد.
تنظیم حداکثر میزان دبی عبوری از سیستم
اندازه گیری فشار مورد نیاز جهت ایجاد اختلاف فشار تعیین شده سیستم
جلوگیری از عبور جریان بیش از حد و اختلال هیدونیک مقتابل در سیستم
تنظیم میزان دبی در تمام مجموعه بدون نیاز به انجام محاسبات و اجرای تاسیسات پیشرفته
امکان گسترش مجموعه و افزودن مصرف کننده های بیشتر به سیستم بدون ایجاد تغییر در دبی ورودی به مصرف کننده های اصلی
در کل می توان گفت که شیرالات کنترلی مستقل از فشار سیستم شما را نسبت به تغییرات فشار و جریان در سیستم امن می نماید و همچنین سیستم قابلیت کنترل میزان دبی مورد نیاز در مصرف کننده خودرا همواره خواهد داشت.
تغییرات میزان مصرف دیگر مصرف کننده ها و نیز تغییر دبی جریان در سیستم، افزایش و یا کاهش فشار سیستم هیچ تاثیری بر میزان جریان ورودی به مصرف کننده بعد از شیر کنترلی PICV نخواهد داشت.
تنظیم میزان دبی در تمام مجموعه بدون نیاز به انجام محاسبات و اجرای تاسیسات پیشرفته
امکان گسترش مجموعه و افزودن مصرف کننده های بیشتر به سیستم بدون ایجاد تغییر در دبی ورودی به مصرف کننده های اصلی
به دلیل اینکه زیمنس این محصولات را در مقیاس جریان های مختلف و نیز فشار های مختلف تولید می نماید یافتن شیر کنترلی مورد نیاز با مصرف بسیار ساده و کاربردی خواهد بود.
شیرالات کنترلی مستقل از فشار PICV زیمنس در مدل های رزوه ای و فلنجی تولید می شوند که در سایز های 2 اینچ و پایین تر بصورت رزوه ای بوده و در سایز های ½ 2 اینچ به بالا نیز در مدل های فلنجی تولید می گردند. این دسته از شیرالات زیمنس در دو نوع دارای پراب تنظیم فشار و مدل معمولی تولید می گردند. این سری شیرالات کنترلی زیمنس ساخت کشور های اروپایی بوده و تمامی استاندارد های روز دنیا در طراحی و تولید این محصولات مد نظر قرار گرفته است. شرکت زیمنس بزرگترین تولید کننده سری شیرالات PICV در اروپا بوده که بیشترین میزان فروش را در سال های اخیر در این کشور ها به خود اختصاص داده است. از گواهی نامه های کیفیت تجهیزات زیمنس می توان به CE و نیز UL LISTED و EN10204 و EN1349 و ... اشاره کرد که تمامی این مدارک در کاتالوگ های زیمنس موجود می باشد. استاندارد های تست نشت، تست فشار و تست خوردگی و.... در آزمایشگاه های این شرکت انجام پذیرفته و مدارک و تائیدیه های آن برای تمامی محصولات آن در دسترس کاربر می باشد.
یکی از مهم ترین مزایای این سری شیرالات کنترلی PICV زیمنس نوع جنس بدنه آن می باشد. بدنه این شیرالات از آلیاژ Bronze CC491K (Rg5) بوده که از مزایای اصلی این آلیاژ عدم رسوب پذیری است که در سیستم های تاسیساتی در بسیاری از موارد رسوب سیال موجود در مسیر موجب گرفتگی شیرالات می گردد. این نوع الیاژ که از آلیاژ های شناخته شده در صنعت تاسیسات می باشد به عنوان یک آلیاژ گران قیمت با قابلیت تحمل دما و فشار بالا و عدم رسوب پذیری در صنعت مورد استفاده قرار می گیرد. جنس داخلی این شیرالات زیمنس از نوع CrNi steel/Rg5/brass بوده که در اثر جریان های پرفشار هیچگونه خوردگی در آن ایجاد نمی گردد.